Nuk keni ende shkollim profesional?

Atëherë ejani në shkollën tonë profesionale të përkujdesjes dhe të kujdesit të pleqve!

A keni kryer shkollën dhe doni të kryeni një shkollim profesional në Gjermani?
Ne ju ofrojmë:

  • Një shkollim profesional 3-vjeçar si profesionist/e e/i përkujdesjes në shkollën tonë profesionale të përkujdesjes, që pranohet nga shteti.
  • Një shkollim profesional 1-vjeçar si ndihmës/e e/i përkujdesjes (për pleq) në shkollën tonë profesionale të përkujdesjes për pleq.

Jeni të interesuar? Atëherë aplikoni te ne! Informacione më të detajuar gjeni te Shkarkimet.

Tre vje1 Vit